top of page

Трансформациите на нашите клиенти-Над 100 променени живота

Layer 7.png
billyfit - Резултати

Мария е на 37 години, прокурор, много успешна дама, с изключително натоварено ежедневие.

Работи в чужбина и пътува често. 

Мария ме потърси в много труден за нея период. Беше загубила близък човек, а стресът беше изключително висок и тя беше достигнала до 95 килограма.

Много често трябва да стигнем до дъното, за да видим, че няма накъде повече и да изплуваме нагоре.

Но не е нужно!

Когато започнахме да работим с Мария, тя имаше неуспешен опит с персонални треньори и хранителни планове. Но беше осъзнала нещо много важно - знаеше че е дошло време за промяна. 

Тя се притесняваше, че трябва да ограничава храната и да тренира по цял ден за да влезе във форма, но когато започна Трансформация 12, Мария бързо осъзна, че нищо от това не е нужно.

За 3 месеца успяхме да свалим 20 килограма мазнини и да запазим мускула, който имаше.

За това време Мария се научи как да приготвя храната си бързо и как да избира правилно какво да яде, когато пътува или храни навън. 

Теа ми писа веднага след един мой уебинар на тема здравословно хранене и грижа за себе си. Тя беше много развълнувана от чутото, понеже беше достигнала до 116 килограма.

Теа ми сподели, че е майка и домакиня, живее в чужбина със семейството си, но по време на бременност, рязко напълняла и не успяла да си върне предишната форма след раждането. Разказа ми, че е пробвала много и различни диети, но всичко било до време и килограмите се връщали, веднага след като я приключи.

Също така ми сподели, че аз съм последния човек, на който ще се довери. В момента, в който ми го каза, аз вече бях убеден, че ще постигне страхотни резултати. Още тогава видях надеждата и пламъка за успех в очите и. 

В началото и отне 1-2 седмици, докато се ориентира с храната и тренировките и след 3-тата седмица беше много стриктна и изпълнителна. За 3 месеца Теа не само свали първите 15 килограма, но се научи как да се храни правилно, без никога повече да спазва диети. Денят в който приключи програмата, тя ми каза: "Вече знам "тайната" и съм сигурна, че ще достигна до още по-добра форма и ще я задържа завинаги".

teaa new.png
billyfit - Резултати

Когато започнахме да работим с Алекс тя беше изключително слаба, 179 см, 50 килограма. Нейната цел беше да качи мускулна маса и да направи едно стегнато и хубаво тяло.

На консултацията стана ясно, че за да качи килограми Алекс, трябва да подходим по различен начин, а именно да съставим хранителен план с калориен излишък, тоест да приема повече калории отколкото изразходва.

Тренировъчния план изградихме на база силови тренировки.

В програмата включихме една пилатес тренировка на седмица, за да подобрим гъвкавостта и мобилността на Алекс. Комбинацията между силови и пилатес тренировки, която е запазена марка на BillyFit, позволява на нашите клиенти, не просто да изградят тялото, за което мечтаят, а и да се чувстват пълни с енергия и да изпълняват всяка ежедневна задача с лекота.

Само за 3 месеца Алекс направи тяло, като на фитнес модел. От 50 стана 56 кг, краката и дупето се оформиха, ръцете се стегнаха, а коремът придоби тази лека фина черта, която е перфектната граница за оформен корем при жените.

Мария живее в чужбина и има заето ежедневие. През живота си беше спазвала много диети. И както тя сама каза, "да лавирам с 10 кг. надолу-нагоре, в това съм специалист, но това, в което се превърна тялото ми, не съм се и надявала". За 1 месец тя свали 4 кг, а след още 2 месеца, свали общо 10 кг.

Copy of Before After.png
billyfit - Резултати

Когато Ани ме потърси, тя искаше да влезе във форма за нейната сватбата и роклята да и стои добре. 

В началото на програмата тя беше 61 кг, 162 см. Направих и хранителен план с отрицателен калориен баланс, тоест приемаше по-малко калории, отколкото изразходваше.

В началото тя се притесняваше дали ще се справи с хранителния план, понеже сподели, че никога досега не се е ограничавала и не е гладувала. Притесненията приключиха, когато започнахме програмата. Веднага разбра, че не е нужно да ограничава храната и да гладува. Още в началото беше изненадана, че може да яде всичко, а в същото време килограмите се топят.

За тези 3 месеца, в които работихме заедно, тя свали 9 килограма,  от 61 на 52 кг.

Ани успя да влезе в топ форма за сватбата, но много по-ценно е, че тя се научи да използва храната и тренировките правилно и изгради здравословни навици, които и помагат да бъде в страхотна форма и дълго след сватбата, без да се ограничава. 

Биляна нямаше никакъв опит с тренировки и хранене и изкара коремната преса само за 1 месец, въпреки натоварения график и грижите за семейството. След 3-те месеца, в които работихме заедно, тя напредна толкова, че сменихме домашната тренировъчна програма с програма за тренировки в зала.

bilyana new.png

Когато Дани се записа в програмата “Tрансформация 12”, беше много несигурна дали ще се справи, понеже имаше изключително натоварено ежедневие. Тя живее със семейството си в Германия и е лекар по сърдечно съдови заболявания.

В началото Дани имаше много ограничаващи убеждения. Едно от тях беше, че ако иска да влезе във форма, трябва да следва строги хранителни режими и диети. Не след дълго разбра, че това не е вярно.

Дани ми сподели накрая, че едно от най-ценните неща, което е взела от програмата е, че е осъзнала как работи храната. След 3 месеца в програмата тя видя, че може да влезе във форма, без да гладува и да я запази завинаги, като се храни с разнообразна и вкусна храна.

За това време Дани се научи и как да тренира правилно и изгради навици да води здравословен начин на живот.

billyfit - Резултати

Ето какво споделят участниците в групата, докато са в програмата 

Layer 7.png
Screenshot 2023-10-20 at 13.08.40.png
Screenshot 2023-10-20 at 13.08.40.png
Screenshot 2023-10-20 at 13.08.55.png
Screenshot 2023-10-20 at 13.08.40.png

Ето какво казват участниците в програмата 

Layer 7.png

Мира - предприемач

Руми - живее и работи в Испания

Дани - лекар, живее и работи в Германия

Ради - собственик на бизнес

Биляна - фотограф

Роси - живее и работи в Англия

Беатрис  - живее и работи в чужбина

Layer 7.png

И част от личните съобщения, които получаваме всеки ден

IMG_6825.jpg
IMG_7224.PNG
billyfit - Резултати
billyfit - Резултати
Rumiii.jpg
IMG_7228.jpg
billyfit - Резултати
billyfit - Резултати
IMG_6816.jpg
IMG_6824.jpg

Следващата успешна история може да бъде твоята!

Запиши си час за безплатна консултация още сега!

bottom of page