top of page
Layer 2.png
IMG_6494.JPG

Здравейте, 

Layer 7.png

Казвам се Билян Фотев и съм персонален треньор и фитнес ментор. През последните 6 години, в които работя с клиенти, помогнах на стотици хора да променят тялото, навиците и живота си. През тези години разработих моята специална система за постигане на топ форма, без ограничения, "Трансформация 12".

А през 2021 стартирах "BillyFit", за да може максимално много хора да се възползват от тази система и да променят тялото и живота си.

Самият аз промених живота си, благодарение на това, че преди 10 години влязох в залата за първи път. Причината беше, че исках да кача килограми, тъй като бях изключително слаб.

 

На 14 години се преместих да уча и живея сам, в друг град, в училище само за момчета. 

На такова място е много трудно да не се подхлъзнеш по лош път. Запознах се с кофти хора и няма да крия, че имаше доста тъпи изпълнения... Алкохол, наркотици, побоища са само част от нещата. В последствие осъзнах, че това няма как да продължи и ако искам да оцелея в такава среда е нужно да променя нещо или както се оказа по-нататък доста неща. Тогава за първи път влязох във фитнес залата.

С времето осъзнах, че това е било съдбоносно решение, което промени живота ми завинаги.

В началото никой не вярваше, че ще постигна резултати, но аз посветих цялото си свободно време на целта. Започнах да уча как работи храната и как да тренирам правилно, следях всяка хапка и не пропусках тренировка в залата. Само след 1 година резултатите вече бяха видими и всички искаха да знаят как съм го направил. Още от тогава бях предприемчив и започнах да правя хранителни и тренировъчни планове на съучениците ми, за да помогна и на тях. 

Спортът оказа огромно влияние върху мен и психиката ми. 

Layer 3.png
Layer 3.png
billyfit - Кой е

Тренировките тогава ми помогнаха да изглеждам значително по-добре, да повиша самочувствието си, но най-голямата полза беше друга... Този начин на живот ми помогна да изградя здравословни навици, които ще ми служат цял живот. 

Когато се връщам назад, осъзнавам че тази трансформация промени живота ми толкова, защото аз инвестирах много, за да постигна целта си. Тогава нямаше толкова информация за тренировките и храненето, колкото има сега и се налагаше да търсиш много усилено нещата, които работят и имат реален ефект. Може би и в това беше интересното, че беше трудно. Това ми показа, че когато човек има ясна цел, няма сила която да го спре.

Как открих мисията си да помагам на хората да влязат в най-добрата си форма?

Благодарение на моята лична трансформация, още от малък намерих мисията си и осъзнах с какво искам да се занимавам занапред. Фокусирах се изцяло върху това да разуча в дълбочина как работят храната, хранителните добавки и различните тренировки, чрез научно обосновани методи, за да бъда полезен не само на себе си, а и на другите.

След като завърших, дълбоко в себе си знаех и бях решен, че искам да предам знанията си на други хора. Исках да постигнат резултатите които съм постигнал аз и да изпитат това, което изпитах аз. Исках да им покажа, колко различен би могъл да бъде животът им.

Мина време и направих още една голяма за мен стъпка, преместих се да живея в София. Тогава вече имах възможността да събера опит от работата с клиенти в множество различни зали, за да се уверя, че моите методи работят не само за мен, а и за другите.

Преминах през допълнителни обучения, за да мога да бъда наистина добър специалист. И до днес продължавам да се обучавам непрестанно и да събирам информация от опита, за да помагам на хората да живеят здравословен и пълноценен живот.

Независимо дали си слаб, пълен, мъж, жена и въобще, каквато и да е индивидуалната ти ситуация, ти също можеш да промениш тялото и живота си в следващите 12 седмици!

billyfit - за мен

Само едно решение те дели от това да промениш живота си завинаги - да повярваш, че това е възможно и за теб и да направиш първата стъпка.

Ако искаш аз и моят екип да ти помогнем, запази си час за безплатна консултация. Ние подхождаме индивидуално към всеки човек, защото няма едно универсално решени за всички. По време на консултацията, ще поговорим за твоите проблеми и цели и ще намерим най-доброто решение, което пасва на твоите нужди и ежедневие.

Layer 8.png

Запиши си час!

12 СЕДМИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ С ФИТНЕС ПРОГРАМА У ДОМА

bottom of page