top of page
59893262-c9db-477d-a101-11cc41ad57ba.JPG

 

Билян Фотев 

Layer 7.png

Здравейте,
казвам се Билян Фотев и съм
фитнес инструктор. За първи път влязох в залата преди 10 години. Причината беше, че исках да кача килограми, тъй като бях изключително слаб.

Бих казал, че повратна точка за мен беше, когато започнах да спортувам активно. Спортът оказа огромно влияние върху мен и психиката ми. Тренировките тогава ми помогнаха да изглеждам значителни по-добре, но това беше само малка част от позитивите. Когато се връщам назад, осъзнавам че тренировките са ми помогнали да изградя навици, които остават и ще останат занапред.

 

Симона Бурмова

Layer 7.png

Здравейте,

казвам се Симона Бурмова, на 24 години и съм пилатес инструктор. Независимо дали си напреднал или начинаещ, с неразположения и болки, или желаеш едно по-нежно и стегнато женско тяло, аз съм твоя човек.

 

Започнах да практикувам Пилатес, защото страдах от болки в ставите, което затрудняваше изпълняването на много от движенията в ежедневието ми. Но откакто Пилатес  "влезе" в моя живот преди 2 години, мускулите около ставите ми се укрепиха, болката в ставите намаля, увеличи способността да контролирам тялото си, да успокоявам ума си и да оформя едно нежно и стегнато женско тяло.

Copy of DSC_3848.JPG
bottom of page